Vad säger gästerna?

 

 

 

Vår första tanke var att starta igång musiken efter att bröllopsmiddagen var slut. Men vi är grymt nöjda med att vi anlitade DJ Winqvist som la den perfekta grunden för en skön stämning, inte bara efter middagen utan under hela kvällen, från bakgrundsmusik under minglet, under middagen, i samband med brudvalsen och hela natten lång! Han har en bra känsla för vilken typ av musik som passade på dansgolvet och mixade upp våra egna önskemål med egna val på ett bra sätt. En extra eloge till roliga inslag vid middagen, såsom en introduktion av brudparet och bra samarbete med toastmasters i samband med introduktion av talare. Tack för den bästa dagen någonsin!"

/Marcus och Emma, Park Hermina Kalamar

 

Tusen tack för ett fantastiskt jobb på vårt bröllop!! Vi hade aldrig kunnat tro att DJ- delen var en så viktig bit. Grym och proffsig timing på allt. Du lyfte verkligen hela upplevelsen och alla våra gäster sa att de kan inte komma ihåg när de dansade så mycket senast. Din snygga ljussättning blev pricken över I:et i vår lokal. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera dig. – Ett riktigt proffs! :) Med Vänliga Hälsningar från Martin och Marika, Bröllop Gränsö Slott 1/7 2017

 

Vi vill tacka för ett helt fantastiskt jobb på vårt bröllop! 
Allt var topp - ljudeffekterna på middagen/talen, den snygga belysningen och grym festmusik långt in på småtimmarna! 

Martin & Marika, Ellinge slott

 

Hej Håkan!

Tusen tack för din insats under vår bröllopsfest, många av våra gäster säger att det var den bästa bröllopsfesten någonsin de varit på. Du var en stor bidragande faktor till att skapa denna fantastiska stämning, från minglet, middagen till dansgolvet. Väldigt professionell och inlyssnande på våra önskemål och ett xtra tack för härliga bilder och videos du skickat i efterhand.

Stort tack igen! mvh Caroline & Johannes Midbjer, Flickorna Lundgren

 

Hej Håkan! 

Stort tack för ett mycket väl utfört bröllop. Du hade verkligen stenkoll på läget, allt ifrån ljussättning till små musiksnuttar när folk skulle tala. Sedan blev det härlig dans kvällen lång. Alla vi pratade med tyckte det var en succé. TACK!

Herr och fru Fennstam/Örenäs slott

 

Tusen tack för ett enastående arbete under vårat bröllop.

Med finnes o en av alla uppskattad förmåga att bjuda in till tal så har du roat oss och våra 100 gäster, under bröllopets alla timmar. Med en publik av varierad hemort så lyckades du få alla att dansa från första till sista ton. Du är ett guldkorn o vi är lyckligt lottade att hittat dig.

Tusen tack M&N Knight-Hagelberg, Tältfest Växjö

 

Hej Håkan!

Tack för ditt mail med dina bilder. Vi är fortfarande gifta och lyckliga efter en hektiskt sommar. På tisdag drar vi på semester till Gran Kanaria med hela familjen. Tack igen för en grymt bra dag som vi hade. Vi är supernöjda med dig och kommer rekommendera dig vidare till andra framtida par som söker en underhållning på deras bröllop.
Ha de gott, Daniel, Caroline & Hugo, Nygård Event

 

Tusen TACK för en fantastisk spelning på vårt bröllop! Allt blev precis som vi ville och vi är supernöjda! Pricken över i var din fina belysning som passade perfekt in på vårt lila tema :) 
Vi återkommer!
Kram från Ola o Amanda, bröllop på Bosjökloster.

 

Hej Håkan
Hoppas allt är bra med dig och att du överlevde spelningen?
Vi vill bara säga stort TACK för i lördags. Vi är så nöjda med allt du gjort. Bästa musiken och så fint med belysning och allt.
Så tack igen och ha det fint.
Mvh Anette och Christian

 

Hej Håkan!
Stort varmt mega TACK för en GRYM spelning!!! Du har fått så mycket bra feedback - hur bra du kände av stämningen hela tiden, körde israeliska musiken igen under kvällen  och ljudeffekterna under talen- sån stämningshöjare! Jag och David kunde inte vara nöjdare. Skriver ett offentligt testimonial när tillbaka från Santorini- du kommer att bli varmt rekommenderad!!

Stor kram Karin & David

 

Ett stort tack för en fantastisk kväll men bra musik ett bra upplägg. Vi och våra bröllopsgäster är mer än nöjda :)

Johanna & Patrik Barsebäcks bygdegård

 

Tack än en gång för gårdagens musikaliska insats med allt vad det innebar!! 
Alla var supernöjda!! Du hittade både temat OCH folkets musiksmak. 
Vi lär höras igen. Lisette, fotbollsfest

 

Vår Flower Power fest blev tack vare dig väldigt lyckad. "Bästa festen Ever" ansåg en del av gästerna
Tack Anders

 

Tack snälla för att du var med och satte stämmningen under vår speciella dag. Mycket proffsigt både under vigsel, middag och fest. Fastän värmen (som du kommer ihåg) gjorde att dansgolvet inte var fyllt till bredden var upplägget toppen och musiken helt perfekt! Tack också för de fina bilderna du tog och sände till oss.

Kramar Linda & Ola, Thalassa Helsingborg

 

Kära Håkan!

Tusen tack för att du spred glädje och dans genom underbar musik. Alla hade jätteroligt och vi minns stunderna under middagen och på dansgolvet med leenden på våra läppar.

Sonia & Daniel (Bröllop Rosenlunds gård)

 

Tusen tack för en fantastisk fest, våra bröllopsgäster och vi var jätte nöjda med musiken, upplägget under mingel och middagen!(star)
Det var länge sedan man dansade så mycket!! Stort tack ännu en gång!:)

Mvh Maria & Hans

 

Ett stort tack för din medverkan på vår bröllopsfest:)Ljudeffekterna under middagen uppskattades av alla. Tack för ditt tips att göra en kul dans i samband med bröllopsvalsen. Vi är helnöjda med dina låtval och tycker att du är en proffsig DJ(star)
Kramar Eva och Klas

 

Gokväll Dj!

Tack för en utmärkt insats igår. Vi är otroligt nöjda med allt. Ha en trevlig sommar och höst.

mvh Arnessons Sölvesborg

 

Hej Håkan!
Tack så jätte mycket för att du hjälpte till att göra våran kväll oförglömlig! Du har fått mycket beröm av många av gästerna!
Vi är supernöjda med din insats :)
Mvh 
Herr & Fru Hansson

 

Hej!

Tackar för en fantastisk kväll. Du gjorde ett kanonjobb!!

Hälsningar Jatte (bröllop Hanaskog)

 

Hej Håkan!

Vi vill tacka för en helt underbar kväll med dig som dj. Du var helt fantastisk. Du fick med dig öset från Heden in till vår bröllopsfest.

Hälsningar Emma & Anton

 

Gokväll Dj!

Tack för en utmärkt insats igår Håkan. Vi är otroligt nöjda med allt; från jinglar m.m. under middagen till musiken på dansgolvet. Trevlig sommar.

Mvh Arnessons, Midsommarbröllop

 

"Håkans sätt att på ett aktivt sätt deltaga med jinglar, effekter och musik förhöjde stämningen på bröllopsfesten"

mvh John Toastmaster, Midsommarbröllop

 

Hej Håkan!

Tack för att du var med och gjorde våran bröllopsdag till den bästa :) Vi är super nöjda med allt.. Var jätte kul med alla ljudeffekter till talen :) När väl dansen slogs på tror jag inte att jag va från dansgolvet ens 5min!
Tack än en gång för en toppen kväll. Tack så jätte mycket för att du hjälpte till att göra våran kväll oförglömlig. Du har fått mycket beröm av många av gästerna! Vi är supernöjda med din insats :)
Mvh Jonna & Emil Hansson

 

Tack för en härlig spelning på Karolins 40 årsfest! Vi lämnade inte dansgolvet långa stunder.

Jonas

 

Hej Håkan. Tusen TACK för i lördags!

Vi är helnöjda med kvällen. Den gick bara lite för fort!
 
MVH Mariann

 

Hej Håkan!

Jag vill tacka för en jättetrevlig kväll i fredags. Du var jätteduktig och alla verkar  mycket nöjda. Vi hade alla mycket roligt och jag hoppas vi ses igen på någon sådan här tillställning. Tack än en gång. Mvh Johanna, Continental Foods

 

Tusen tack för en super härlig kväll, tack för att du var med och förgyllde våran bröllopsdag. Vi är jätte nöjda och du gjorde ett kanon jobb, tillsammans gjorde vi bröllopet till årets fest::D
Hälsningar Caroline & Tobias

 

Tusen tusen tack för din insats på vårt bröllop 16/8. Vilken känsla för gästerna och du byggde verkligen upp ett tryck. Från mingel tills sista krypande gäst hem, var fantastiskt! Och all kontakt och samarbete innan festen. Vår dans är omtalad, så ditt medley lyckades kanon! Är det någon DJ man ska ha, så är det Håkan.
Tusen tack :)
Kram Anders och Paula

 

Hej kära Håkan!

Tusen tack för i lördags, vi är mer än nöjda. Det var så kul med alla smarta låtval och jinglar du spelade innan talarna och under middagen. Musiken på dansgolvet passade oss perfekt i smaken. Hoppas du har fått sova ut nu, det har vi äntligen gjort. Stort tack för ditt stora engagemang på vår dag.

Kram Sofia & Magnus 9/8

 

Hej Håkan!

Vill passa på att tacka för spelningen på vår 40-års fest i somras, vi blev verkligen supernöjda!!! Trivsamt mingel och därefter bra ös med en blandning av musik som höll igång dansgolvet hela kvällen!! Vi kommer att rekommendera dig till våra vänner - kommer det fler fester hör vi gärna av oss igen! :)

Vänliga hälsningar, Lisa och Andreas

 

Vi vill tacka Dig för en fantastisk em/kväll/natt !!!  Kanon att ha dig med redan från det att gästerna anlände till festlokalen. Allt från bakgrundsmusik och ljudeffekter till dans natten lång !! :P
Vårt bröllop och fest blev precis så skitkul som vi hade hoppats på !! (heart)
Kramar Cecilia & Anders

 

Tack för riktigt bra musik på vårt bröllop! Väldigt ambitiöst upplägg med planeringsträff innan, bra flyt under kvällen med roliga inslag och bra timing. Härligt ös hela kvällen!:D
Hälsningar Hanna & Mårten

 

Hej Håkan!
Vi ska gifta oss den 19 juli 2014 och hade tänkt fråga dig om du kunde vara dj på bröllopsfesten, men såg i din spelplan att du redan var uppbokad. Vår fråga till dig är om du känner till någon annan som spelar som du gör och i samma prisklass? Vi har varit på ett annat bröllop där du var dj och du höjde hela festen.
Tack på förhand!

mvh Angelica & Patrik

 

Hej Håkan!

Tack för bra musik, din proffsiga medverkan och de fina bilderna från festen! Vi är helnöjda, allt flöt på bra under kvällen.

Med vänlig hälsning  Helena och Sven-Erik, 50års fest.

 

Hej Håkan!

Tack för igår! Ja, vilken dag, middag och festnatt! Vi hade inte kunnat haft det bättre. Dansgolvet var en hit! Ser fram emot att se bilderna... kom på en sak, är det möjligt att vi kan få kvällens "spellistor" för dansgolvet? Tänkte göra ett minnesalbum och något säger mig att det om 40 år kommer vara roligt att veta vad vi skakade rumpan till den där fantastiska festnatten :)  

Mvh, Maria & Johan, Bröllop 14/9

 

Tack själv Håkan för en riktigt bra och proffsig insats. Brudparet verkade mycket nöjda och många av gästerna har sagt att de upplevde middagen som rolig och lagom lång. Det var otroligt bra att ha ditt stöd med musiken under hela middagen, mycket uppskattat.
Lycka till framgent!!
//Robert & Carin, Toastmasters Bröllop 14/9

 

Hej!
Vi är super nöjda med valet att du spelade på vårt bröllop! Det var en sån härlig stämning hela dagen/kvällen/natten, och allihop hade haft riktigt kul och dansade natten lång, även de som inte brukade dansa:P Så himla lyhörd och super koll på allt. Tack så hemsk mycket för en dag att minnas!! ¨
Kramar Nina och Håkan 24/8

 

Ett stort tack till dig Håkan som gjorde vårt bröllop till ett oförglömligt minne för livet!  Suverän spelning o fräcka effekter under hela festen!  Kan varmt rekommendera Håkan.  Ni lär icke bli besvikna! / Titti o Martin Simrishamn 27/7

 

"Vi är mycket nöjda med Håkan som dj på vårt bröllop! Han stod för bra musikvariation och roliga ljudeffekter.
Vi tackar så mycket för bra musik och fina bilder!"
Sara & Linus Helsingborg 29/6

 

Hej Håkan
Tackar för feedback. Kul att höra att det funkat bra och att bandet och sångerskan var duktiga likaså. Tack för bilder, har du flera så maila gärnaJag fick ett trevligt samtal från Vibeke där hon sa att du hade gjort ett bra gig också. Hon är mycket nöjd med dig. Bra jobbat Håkan!! Jag tror det kan bli repris nästa år på detta:)

Börjesson Event/Estée Lauder Summer Kick-off 2013

 
 
Hej!!
Vilket super-jobb du gjorde för oss på vår bröllopsdag!! Underbart arbete, allting löpte på smidigt och gästerna från 13 år upp till 96 år var alla jättenöjda med musikvariationen! Vi är så himla nöjda, kommer garanterat att nyttja dina tjänster fler gånger!
Många många kramar och tusen och åter tusen tack!!!!! (star) Jenny&Kristofer Bröllopsfest 1/6
 
 
Bäste Håkan
Pingstafton. Sol o värme. Kärlek o Bröllop på Sirius.
STORT TACK för att Du gjorde bröllopsfesten oförglömlig och till en succé.
Ditt musikval och tajmingen till alla tal var verkligen proffsigt!!!
Hils fra Thomas o Sonia
 
 
Hej! 
Tack så mycket! :) Stort tack för i lördags! Vi hade verkligen jätteroligt och är jättenöjda med musiken! Allt var kanon! 
Vi kommer definitivt att rekommendera dig för andra och skriver gärna en referens på din hemsida! :) 
Vi vill dock inte att bilder på oss publiceras på facebook eller hemsidan. Hoppas det är okej. 
Ha det så bra och stort tack än en gång! :)
Glada hälsningar
Emma och Marcus, Bröllop Lund 11/5

 

Hej Håkan!

Stort tack för en riktigt bra spelning! Tänkte inte på att säga det, men hoppas att du tog för dig av mat och dricka så att du också klarade av nattens hetta. Får säga att du var riktigt lyhörd och kände direkt av läget och såg till att bröllopsvalsen kom på plats i rätt tid! Kunde inte blivit bättre! Många gäster har hört av sig och tyckte att du spelade riktigt bra och blandad musik.    En gäst sa:   ”Det var länge sen man dansade så att svetten sprutade”  det är ett riktigt bra betyg  :o)  Ha det underbart tills vi ses en annan gång!

Kram Martin och Sofie! Bröllop Skåne Tranås

 

Hej! Hade tyvärr ej möjlighet att säga tack o hej då till dig igår! Skulle bara säga att du gjorde ett kanonjobb o e lätt den bästa DJ jag har hört på NÅGON fest! Mycket bra utfört o en bra blandning av musiken / Henrik, toastmaster, bröllop Skåne Tranås 

 

Hej! Vill tacka för ett kanon-jobb när du spelade hos oss, fantastiskt vilken känsla du har för vad som ska spelas på en fest med deltagare från 19 år till 85 år. Alla gäster var såååå nöjda och vi var lyriska:) TUSEN TACK för att du satte så hög stämning på våran 100-års fest!!!!!
Hälsningar Ingrid & Åke ;)

 

Hej Håkan

Pratade med min kund Vibeke (Hej Janne, Så er dagen og festen vel overstået og alt forløb fantastisk. Desværre nåede jeg ikke at sige farvel til Håkan, men han gjorde et super job og tilbagemeldingerne har alle været positive. Hils ham mange gange og sig tak. Mange hilsner Vibeke, Estée Lauder.)

och hon har gett dig högsta betyg  ”Bästa DJ´n som de haft” Jättekul, bra jobbat !!

Janne, Börjesson Event

 

Hej Håkan,

Tack för en kanoninsats i fredags! Alla jag pratat med var superglada och nöjda med dansmusiken!

Karin Birch, Culinar AB "Stjärnklart 2012"

 

Dj'n uppe på Harrys 10/12 är onekligen en av de bättre.                                                                                                                  

Anonym lappskrivare!

 

Vilket ös du fick igång på dansgolvet med en gång:D! Gött att få "skaka loss" efter 2 dagar av konferens med 150 personer. Vi är supernöjda!
Hälsningar Barnhjärtteamet, CSK

 

Tack för en kanonkväll! (star) Du hjälpte till att göra vår bröllopsfest oförglömlig...
Mvh Camilla & Anders

 

Tack Håkan för att du gjorde ett fantastiskt jobb som DJ på vårt bröllop på Åhus strand!! Alla hade verkligen hur kul som helst "All Night Long"  ;)

Mvh Per och Joosefin Cato

 

Hej Håkan

Tack själv för en mycket trevlig tillställning

BRA JOBBAT HÅKAN !!

Jag har talat med Maria T imorse och hon var så glad och lycklig över en fantastisk kväll

Ett minne för livet som hon uttryckte det. Hon tyckte du var jättebra och duktig !!

/Janne,Börjesson Event. 50års fest på Häckeberga Slott.

 

Hallå där!
Vilken kväll det blev, bara såååå bra. Har fått höra av många så här efter att musiken bara var kanon hela kvällen. Folket stormtrivdes. Du lyckades verkligen Håkan. Tack för det!(heart)
En blomma till dig(flower)
2, nu då;), "nyblivna" 40åringar

/Mari & Jessica

 

Hej Marie och Håkan!
Tack för att ni var med och gjorde vår stora dag till ett oförglömligt minne! Perfekt att kunna boka solist och DJ samtidigt! Underbar sång under vigseln och musik som vi ville ha på festen, kunde inte bli bättre. Tack!
/Martina och Roger

 

Jag och min fru vill bara tacka för ett fantastiskt bra jobb på hennes 50-årsfest i Gladsax. Föredömlig timing under middagen, tal m.m. samt go partymusik under resten av kvällen.
(star)Ett stort, stort tack.
//Gunnar

 

Hej Håkan. Tack för att du medverkade till att vår stora dag blev en succé! Du var allert, med i svängarna och alltid "spot on". Du hade bra timing under middagen och kände av läget perfekt.
Du har haft ett enkelt, trevligt och proffsigt bemötande vid all kontakt med oss och vi har redan rekommenderat dig vidare.
Ska vi ha en större fest igen så är du vår givna DJ.

Kram
Rickard & Victoria (star)

 

Hej Håkan!

Du skall ha ett stort tack för spelningen på vår bröllopsfest 5/6. Ger så mycket av dig själv och spelar fantastiskt. Kvällen var en kanonavslutning på en helt underbar dag. Mvh Karin & Robban.

 

Tack Håkan! Vilket party det blev! Du var helt suverän och gjorde vårt bröllop till en storslagen fest! Du bjöd på dig själv och framförallt din tid och spelade under stora delar av kvällen, vi är dig oerhört tacksamma! Ni som letar underhållning; vill ni ha en dj som är alert, lyhörd och generös ska ni definitivt boka Håkan!
Att han sedan känner av folket, stämningen och är oerhört trevlig gör ju det hela ännu mer perfekt. Vi hade inte kunnat få en bättre dj så tveka inte.... Malin & Peter i Kalmar:)

 

Hej Håkan.
Tack för en mycket bra underhållning under hela min 40 års fest. Alla trivdes och har nu i efterhand också berömt dig!
Tack ännu en gång för en mycket bra 40års fest o påskafton!
Kram
Marie o Patrik Svärd:)

 

Hej Håkan,
Tusen tack for musiken på vårt bröllop. Alla våra førvæntningar blev øvertræffade under dagen/kvællen och vi kunde inte haft ett bættre brøllop.

"DJ Håkan Winquist var en stor del av successen och upplevelsen vid vårt bröllop den 23 januari 2010. Han lyckades med att både tolka de knapphändiga upplysningar han fick av oss innan bröllopet och att fånga publiken interesse perfekt under kvällen. Vi hade fullt på dansgolvet från vi startade dansa till sista dansen kl 3. DJ Håkan Winquist gav ett mycket professionellt intryck under hela processen. Han delade med sig af sina erfarenheter och kunde svara på og uppfylla alla våra frågor och önskemål. Han ordande också vår solist till cermonien, vilket var ännu en positiv upplevelse.

Vi rekommenderar varmt DJ Winquist och hade utan tvekan valt honom igen om vi skulle gøra om vårt bröllop.    

Åsa och Jason" 

 

Hej Håkan,

Stort tack för din eminenta insats!!! Precis som du har jag bara hört goda ord om hela arrangemanget. Alla är helnöjda med musiken och dansen. De sista föstes ut vid 01.30.... Det säger en hel del – eller hur?  Karin Birch, Culinar Kick-Off 20100122

 

Håkan!!! Vilken fest! Tack för bra musik. Helt slut efter att ha dansat sönder skorna men det var det värt! Så super duktig du är på att känna av vad som passade och du fick verkligen alla att dansa järnet. Tack än en gång och på återseende hoppas Vi.
Kram Alexandra och Calle, 091107

 

Hej Håkan!
Tack för en lyckad kväll. Särskilt för att du kände av vad för musik som gick hem och för att du spelade lite längre än överenskommen tid. Alla gästerna tyckte du spelade kanon. Hälsning Magnus för festen den 091010

 

Från Ystad Allehanda, 21/9: "Dagens ros till dig Mikael Mårtensson i Tomelilla som räddade vår dotter
och svärsons bröllopsfest samt till dig DJ Håkan Winqvist i Degeberga för att du
ändrade dina helgplaner och ställde upp på kort varsel" 
Lisbet och Clas i K-bro

 

Tack Håkan för spelningen  på vår kompisfest 12/9. Kanon att vi kunde önska artister och låtar innan festen och att du spelade önskade låtar under festen. Detta gjorde att det dansades hela natten. Trevligt med lite bakgrundsmusik under maten.
RONNY O INGRID

 

Hej Håkan! 
Vi vill tacka dig för att du lyssnade på våra önskemål samt att du läste
av publiken på ett sätt som gjorde bröllopsfesten helt underbar.
Du kände av när du skulle variera mellan "disco" och dansband och detta gjorde
att alla gästerna fick möjlighet att dansa när dom kände för det.
Vi och alla gästerna är väldigt nöjda med din prestation!
Ett stort TACK från oss.... // Cattis och Håkan Nilsson

 

Hej Håkan & Marie

Vi är mycket tacksamma för den underbara stämning som både Marie skapade i kyrkan och Håkan skapade på festen. Hela kvällens musikupplevelse kändes obesvärat proffsigt och vi kunde lungt lämna över ansvaret för musiken till dem båda och endast fokusera på dagen. Det var en stor hjälp för oss att få hjälp och ledning i vad som passar och inte passar men samtidigt kunna få med de guldkorn som vi själva ville ha med. Vi kan med varm hand rekommendera dem båda till ert bröllop.  

Daniel & Therese Stern Hedberg

 

Hej Håkan!!

Tack för en trevlig spelning i lördagskväll. Musikupplägget under kvällen var toppen. Alla var mycket nöjda. Kram Pernilla

 

Hej Håkan!!
Vi ville bara tacka än en gång för den underbara insatsen på vårt bröllop igår. Vi svängde runt ordentligt allihopa
och inte ett ben var stilla. Precis som vi ville ha det.
Tackar även för dem fina orden i vår gästbok och för den helt underbara skivan vi fick. Vi har spelat den hela
dagen :-) Behöver vi en Dj i framtiden är det dig vi kommer anlita igen. 
Kramar Cissi o Johan