Vid 40-50 gäster försök att ha dansgolvet i samma lokal som middagen, när middagen är klar ta bort några bord, dock ej för många , så slipper ni sk torg känslan (stort o ödet), en mindre yta att dansa på skapar känsla att ni är fler, och höjer stämningen.

 

#  Ha baren i närliggande till dansen. Den samlar upp folket och ökar antal folk som dansar.

 

#  Bestäm ev en sluttid! Ni får en trevlig avslutning genom att ha gäster att tacka av än avsluta en fest då stället börjar bli folktomt kl 03.00 på natten, eller varför inte avsluta med vickning.

 

När ska man boka?

Boka så snart du vet vilket datum du ska ha din fest. Vissa tider på året är populärare än andra att ha fest. Till bröllop bokas jag upp till 1 - 1,5år innan. Vanligtvis räcker det om du bokar ca 2-4 månader innan festdatumet men även senare kan funka. Det är bara att slå en signal. Skulle jag vara bokad på erat datum så kan jag ordna en annan discjockey till er genom mitt kontaktnät!

 

Håller du i snapsvisor och spelar bakgrundsmusik under middagen? 

När det gäller snapsvisor så spelar jag själv inte gitarr el. liknande men har tillgång till ett antal av våra vanligaste visor i instrumentala trubadurversioner. Finns behovet och önskan om detta hjälps vi åt tillsammans att sjunga över dessa eller helt accapella. När det gäller bakgrundsmusik under middagen så har jag musik att välja av t.ex lounge, jazz, lugna låtar eller instrumentalt.

 

Får vi ta med egen musik? 

Ja men beror lite på "vad" det är för musik. Det får inte vara något stötande eller något som inte passar in. Jag spelar musik från vanlig CD men på senare tid mest genom laptop och Dj software. Det går bra att ta med sig USB-minne, CD-skivor så rippar jag in det i programmet.

 

Vilken vals/första låt ska vi ha på vårt bröllop? 

Wienervals är traditionell men svårt att dansa till. På senare år har det blivit allt vanligare att brudparet väljer en lugn låt eller en låt som betyder något för dem istället...men det viktigaste är att ni  är nöjda, det är ju er kväll!

 

Vad menas med att 4 tim musik ingår? 

Det är tiden från överenskommen starttid av dans och 4 timmar framåt. Vanligtvis 21-01 eller 22-02. Naturligtvis går det att förlänga tiden och då pratar vi 300:- per startad halvtimme. Pga. att alla fester har olika karaktär så är jag flexibel vad gäller tider.

 

Vad gäller vid avbokning? 

Jag debiterar 20% om avbokning sker mellan 5-1 veckor innan. Avbokning 1 vecka innan debiteras 50%. Från dagen innan utgår full debitering.

 

Hur fungerar preliminärbokningar? 

Vid annan förfrågan angående samma dag ringer jag upp er och då måste jag ha ett definitivt svar, annars går tiden till den andra kunden.

 

När ska betalning ske? 

Företagskunder faktureras. Då gäller 10-30 dagars betalningstid. För privatkunder gäller kontant betalning på plats eller enligt annan överenskommelse. Bokningsavgift om 1000:- som dras av överenskommen slutsumma. Bokningsavgift gör allt officiellt och jag planerar för er fest och är alltså inte tillgänglig för andra. En bröllopsmapp görs i datorn där all er info sparas. Logistik & schema planeras lite runt ert datum familjemässigt. Vid ombokning flyttas allt som är bestämt med till nästa datum. Vid avbokning är bokningsavgiften det enda som tillfaller mig.....i övrigt se Avbokning.

 

Går det bra att önska musik under kvällen? 

Naturligtvis! Det är er kväll och det är ni som ska ha roligt! Jag har med mig ett musikbibliotek med ca 15 000 låtar, så det finns någonting för alla dina gäster.

 

Våra gäster kommer från Balkan och vill gärna dansa till musik som är populär där. Kan ni fixa det?

Folkmusik och/eller dansmusik med mer lokal anknytning till ett visst land eller visst språkområde utanför Västeuropa/USA/Latinamerika har jag mer eller mindre exempel på i mitt musikbibliotek. Balkandisco, persisk, tysk schlager, danskt, franskt, latino osv. Givetvis är du välkommen att ta med dig musiken ifråga så spelar jag den.

 

Om vi vill ha någonting extra, går det att ordna? 

Absolut!! Allt utöver det vanliga är extra kul! Hör gärna av dig i god tid så kanske dina önskemål kan uppfyllas!